Բար

Դիտել

Scroll down to discover

Բար

«Արարատ» պանդոկում ներկայացված են ալկոհոլային ցանկացած խմիչքի, բնական մրգերից պատրաստված ոչ ալկոհոլային, հեղինակային տաք և սառը ըմպելիքների, կոկտեյլների, հայկական և արտասահմանյան գինիների, հայկական ավանդական և իտալական էսպրեսսոյի հիմքով պատրաստված սուրճերի լայն տեսականի։ Մեզ մոտ ամենաքմահաճ հաճախորդն անգամ կգոհանա՝ ընտրելով ներկայացված տեսականուց իր քիմքին համապատասխանը։
7Q1A3947
7Q1A3951 (2)
7Q1A3970 (2)
7Q1A3989

Աղանդեր

Հայկական խոհանոցը հայտնի է աղանդերների լայն տեսականիով, բայց տարածվածներից են թարմ մրգերը, չորամրգերը և քաղցրատեսակները։
«Արարատ» պանդոկում կարող եք համտեսել  փախլավա , գաթա՝ ավանդական բաղադրատոմսերով պատրաստված, ինչպես նաև եվրոպական բրաունի, էկլեր,  խնձորով կարկանդա, գազարով թխվածք։

Փախլավա

Առանձնահատուկ համ ու բույր ունեցող քաղցրավենիք է փախլավան, որ մեծ համբավ է վայելում ոչ միայն Հայաստանում, այլև Հայաստանի սահմաններից դուրս։Փախլավան հայտնի է նաև «թխվածքների թագուհի» անունով։ Հայրենիքը Գավառ քաղաքն է, որն իր մշակութային ժառանգությունն ստացել է Հին Բայազետից։
imgonline-com-ua-CompressBySize-g46dEpbP5ZB
A81I2103 (2)

Գաթա

Գաթան հայտնի է «թխվածքների թագուհի» անունով և շատ սիրված է ժողովրդի կողմից։ Պատրաստման տարբերակները բազմաթիվ են։  Ամեն գյուղ ու քաղաք ունի  պատրաստման իր  սեփական եղանակը։ Հնում գաթան թխվել է թոնրի մեջ։ «Արարատ» պանդոկը,  հետևելով ավանդույթներին, գաթան պատրաստում է տեղում և մատուցում  օրիգինալ ձևաչափով։